Kompleks Hotelu Vulcan zajmuje się również organizacją niezapomnianych przyjęć, spotkań biznesowych czy eleganckich bankietów. Nasz personel zapewni profesjonalną obsługę i dołoży wszelkich starań, aby spotkanie stało się niezapomnianym wydarzeniem.
Organizujemy komunie, studniówki, urodziny, konsolacje, wesela, spotkania biznesowe, konferencje, obiady biznesowe, obiady rodzinne, śniadania wielkanocne, spotkania wigilijne dla firm w Szczeciniem
Dysponujemy kilkoma salami, które idealnie nadają się do organizacji wesel i imprez okolicznościowych do 250 osób.
Nasza załoga doskonale wie, co zrobić, aby przyjęcie było wyjątkowe i służy radą na każdym etapie przygotowań.
Szef Kuchni osobiście dba o najwyższą jakoś serwowanych dań, dopasowując menu tak, by zachwyciło wszystkich Gości.
Wasza uroczystość może przybrać formę przyjęcia koktajlowego, uroczystego lunchu lub kolacji. Proponujemy przyjęcie przy okrągłych stołach lub w klasycznym ustawieniu – wybór należy do Was!
Nasz Szef Kuchni osobiście zadba o najwyższą jakość serwowanych dań, dopasuje menu tak by zachwyciło wszystkich Waszych Gości, a kierownik restauracji dopilnuje by miejsce przyjęcia było przygotowane z uwzględnieniem nawet najmniejszych szczegółów. Sala bankietowa Hotelu Vulcan to przestronne i klimatyzowane wnętrze, pozwalające na zorganizowanie różnego rodzaju bankietów, wesel i przyjęć okolicznościowych do 250 osób.
Przystawka serwowana:
Zupa serwowana:
Obiad serwowany:
Deser serwowany:
Zimne przekąski:
III dania serwowane w nocy:
Bufet słodki:
Napoje (bez ograniczeń):
Zupa:
Danie główne podane na paterach:
Dodatki:
Zimne przekąski:
II dania serwowane w nocy:
Bufet słodki:
Napoje (bez ograniczeń):
ZUPA:
Rosół domowy z trzech gatunków mięs z makaronem
DANIE GŁÓWNE PODANE NA PATERACH:
Medaliony ze schabu w sosie myśliwskim
Filet z kurczaka w sosie podgrzybkowym
DODATKI:
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Ziemniaki opiekane w ziołach
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Pieczony karczek wieprzowy w lubczyku i gorczycy
Schab pieczony z papryką po cygańsku
Kąski z kurczaka w sezamie podane ze świeżymi owocami
Mini tarty z ciasta francuskiego z kurkami i serem pleśniowym
Półmisek wędlin staropolskich
Dorsz w pomidorach
Śledź w oleju z cebulą , koperkiem i zielonym pieprzem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka Caprese
Zestaw warzyw marynowanych
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Udziec z indyka podany na warzywnym curry
Barszcz czerwony z diablotką
BUFET SŁODKI:
Sernik z bezą
Szarlotka z kruszonką
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
kawa, herbata, soki, napoje gazowane
ZUPA:
Zupa krem z białych warzyw z grzankami ziołowymi i prażonymi pestkami dyni
DANIE GŁÓWNE PODANE NA PATERACH:
Roladka ze schabu faszerowana bekonem i ogórkiem kiszonym w sosie pieczeniowym
Filet z kurczaka faszerowany musem bazyliowym w sosie holenderskim
Filet z pstrąga z pieca na fasolce szparagowej w sezamie
DODATKI:
Ziemniaki opiekane w ziołach
Gnocchi w pesto z suszonych pomidorów
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Rolada z kaczki faszerowana puszystym omletem i pistacjami
Rulon staropolski ze schabu aromatyzowany jałowcem
Rolada z boczku pieczona w czosnku i majeranku
Terrina drobiowa z konfiturą z czerwonej cebuli
Mus z białych ryb z sałatką wakame
Śledzie marynowane w buraczkach i winegrecie jabłkowym
Ryba po grecku
Sałatka z wędzonym kurczakiem , winogronem i sosem miodowo – pieprzowym
Sałatka a la grecka
Zestaw warzyw antipasti
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Souvlaki wieprzowe z dipem tzatziki
Barszcz czerwony z pasztecikiem
BUFET SŁODKI:
Sernik ze skórką pomarańczową
Ciasto jogurtowe z owocami
Ciasto czekoladowe
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
ZUPA:
Consomme borowikowe z kołdunami
DANIE GŁÓWNE PODANE NA PATERACH:
Polędwiczka wieprzowa zapiekana w bekonie z sosem z czerwonego wina
Filet z kurczaka na pieczonych warzywach w sosie maślanym
Filet z sandacza na pieczonej cukini z sosem z szyjek rakowych
DODATKI:
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Kopytka bazyliowe
Ryż szafranowy
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Galantyna z kurczaka faszerowana grzybami
Karczek pieczony w czosnku i majeranku
Wybór wędlin
Rillettes z łososia wędzonego z twarożkiem śmietankowym i kawiorem
Śledz po tatarsku
Wrapy z warzywami i soczewicą
Mini tarty lotaryńskie
Roladka z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i serem kozim
Sałatka z pieczonych buraków, dyni piżmowej, rukoli i halloumi
Zestaw warzyw marynowanych
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Pieczone udko z kurczaka z pieczarkami w śmietanie
Pikantna zupa gulaszowa
BUFET SŁODKI:
Szarlotka z kruszonką
Muffiny z kolorowymi kremami
Mini ptysie z czekoladą
Owoce sezonowe
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
ZUPA:
Wykwintna zupa z pieczonych pomidorów , wędzonej papryki , bakłażanów i chorizo
DANIE GŁOWNE PODANE NA PATERACH:
Policzki wołowe w ciemnym sosie korzennym
Schab nadziewany marynowaną polędwiczką wieprzową w sosie bearnaise
Filet z kurczaka kukurydzianego z sosem borowikowym
DODATKI:
Ziemniaki opiekane z ziołami
Gnocchi z dyni piżmowej
Pilaw z kaszy bulgur
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Medaliony z polędwiczki wieprzowej z ziołową rozetką
Wędzona pierś z kaczki na bukiecie sałat z balsamicznym sosem malinowym
Rostbef pieczony na różowo z musem koperkowo-chrzanowym
Różyczki z łososia z kremem kawiorowym
Ceviche z dorsza z salsą cytrynowo-makową
Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkami
Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i płatkami migdałów
Roladki z bakłażana z gruszką, serem pleśniowym w sosie winno-orzechowym
Sałatka z melona, fety, rukoli i pestek dyni
Sałatka z szynki parmeńskiej, mozzarelli i pomidorków koktajlowych
Zestaw warzyw marynowanych
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Ragout z indyka z kurkami i zielonym groszkiem
Szynka wieprzowa marynowana w lubczyku i gorczycy
Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim
BUFET SŁODKI:
Mini ptysie w białej czekoladzie
Panna cotta waniliowa z jeżynami
Bezy z kremem lawendowym
Mini babeczki z kremem budyniowym i owocami
Owoce sezonowe
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
ZESTAW I
Domowy rosół z makaronem
Nuggetsy z kurczaka
Frytki
Surówka z marchwi
ZESTAW II
Zupa pomidorowa z makaronem
Złota rybka
Frytki
Pomidorki koktajlowe
ZESTAW I
Solanka moskiewska z kluskami koperkowymi
Eskalopki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Bukiet sałat z warzywami
Kawa, herbata, woda, soki
ZESTAW II
Żurek na wędzonce
Pieczony udziec z indyka na warzywach w sosie curry
Ziemniaki opiekane z ziołami
Bukiet sałat z warzywami
Kawa, herbata, woda, soki
Żeberka barbecue
Skrzydełka z kurczaka na słodko-ostro
Kiełbasa/kaszanka
Ziemniaki pieczone
Bufet sałatkowy
Keczup, musztarda
Pieczywo
Kawa, herbata, woda, soki
Cukierki, ciasteczka, żelki, chrupki i inne słodkości
Owoce krojone świeże i konserwowe
Gorąca czekolada mleczna
Szynka wieprzowa pieczona na sposób domowy
Wybór wędlin tradycyjnych
Wybór mięs pieczystych
Pasztety domowe
Smalec z cebulą i jabłkiem
Ogórki kiszone
Sałatka ziemniaczana
Pieczywo wiejskie
Wybór regionalnych ryb wędzonych
Szczupak faszerowany podany w całości
Śledź w trzech smakach
Rolmopsy ze śledzia z piklami
Pstrąg w galarecie
Zupa rybna z owocami morza
Cena ustalana indywidualnie
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.