RESTAURACJA

Restauracja hotelowa łączy w sobie elementy marynistyczne z nowoczesnym designem, dzięki czemu czas w niej spędzony jest prawdziwą przyjemnością.

Nasze menu jest wciąż wzbogacane, a dania serwowane w naszej restauracji są przygotowywane na bazie produktów sezonowych.

Naszym Gościom proponujemy niepowtarzalną mieszankę smaków tradycyjnej kuchni polskiej i europejskiej.

Łączymy klasykę z nowoczesnością…

Zapraszam Państwa na dania wyrafinowanej kuchni polskiej połączonej z mieszanką smaków z całego Świata. Przy tworzeniu menu mój zespół kierował się zarówno sezonowością produktów jak również preferencjami naszych Gości.

Serwujemy dania mięsne, wegetariańskie oraz coraz częściej poszukiwane dania wegańskie. Do dań polecamy szeroki wachlarz win oraz innych napoi alkoholowych i bezalkoholowych wraz z piwem rzemieślniczym pod marką własną Hotelu Vulcan.

Życzymy Państwu wielu doznań zarówno estetycznych jak i smakowych.

Szef Kuchni Piotr Fedorowicz

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
MENU

Zapraszamy do zapoznania się z naszym aktualnym menu.