Kompleks Hotelu Vulcan zajmuje się również organizacją niezapomnianych imprez, przyjęć, spotkań biznesowych czy eleganckich bankietów. Nasz personel zapewni profesjonalną obsługę i dołoży wszelkich starań, aby spotkanie stało się niezapomnianym wydarzeniem.
Organizujemy komunie, studniówki, urodziny, konsolacje, wesela, spotkania biznesowe, konferencje, obiady biznesowe, obiady rodzinne, śniadania wielkanocne, spotkania wigilijne dla firm w Szczecinem
Dysponujemy kilkoma salami, które idealnie nadają się do organizacji wesel i imprez okolicznościowych do 250 osób.
Nasza załoga doskonale wie, co zrobić, aby przyjęcie było wyjątkowe i służy radą na każdym etapie przygotowań.
Szef Kuchni osobiście dba o najwyższą jakoś serwowanych dań, dopasowując menu tak, by zachwyciło wszystkich Gości.
Wasza uroczystość może przybrać formę przyjęcia koktajlowego, uroczystego lunchu lub kolacji. Proponujemy przyjęcie przy okrągłych stołach lub w klasycznym ustawieniu – wybór należy do Was!
Nasz Szef Kuchni osobiście zadba o najwyższą jakość serwowanych dań, dopasuje menu tak by zachwyciło wszystkich Waszych Gości, a kierownik restauracji dopilnuje by miejsce przyjęcia było przygotowane z uwzględnieniem nawet najmniejszych szczegółów. Sala bankietowa Hotelu Vulcan to przestronne i klimatyzowane wnętrze, pozwalające na zorganizowanie różnego rodzaju bankietów, wesel i przyjęć okolicznościowych do 250 osób.
Przystawka serwowana:
Zupa serwowana:
Obiad serwowany:
Deser serwowany:
Zimne przekąski:
III dania serwowane w nocy:
Bufet słodki:
Napoje (bez ograniczeń):
Zupa:
Danie główne podane na paterach:
Dodatki:
Zimne przekąski:
II dania serwowane w nocy:
Bufet słodki:
Napoje (bez ograniczeń):
ZUPA:
Rosół domowy z trzech gatunków mięs z makaronem
DANIE GŁÓWNE PODANE NA PATERACH:
Medaliony ze schabu w sosie myśliwskim
Filet z kurczaka w sosie podgrzybkowym
DODATKI:
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Ziemniaki opiekane w ziołach
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Pieczony karczek wieprzowy w lubczyku i gorczycy
Schab pieczony z papryką po cygańsku
Kąski z kurczaka w sezamie podane ze świeżymi owocami
Mini tarty z ciasta francuskiego z kurkami i serem pleśniowym
Półmisek wędlin staropolskich
Dorsz w pomidorach
Śledź w oleju z cebulą , koperkiem i zielonym pieprzem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka Caprese
Zestaw warzyw marynowanych
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Udziec z indyka podany na warzywnym curry
Barszcz czerwony z diablotką
BUFET SŁODKI:
Sernik z bezą
Szarlotka z kruszonką
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
kawa, herbata, soki, napoje gazowane
ZUPA:
Zupa krem z białych warzyw z grzankami ziołowymi i prażonymi pestkami dyni
DANIE GŁÓWNE PODANE NA PATERACH:
Roladka ze schabu faszerowana bekonem i ogórkiem kiszonym w sosie pieczeniowym
Filet z kurczaka faszerowany musem bazyliowym w sosie holenderskim
Filet z pstrąga z pieca na fasolce szparagowej w sezamie
DODATKI:
Ziemniaki opiekane w ziołach
Gnocchi w pesto z suszonych pomidorów
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Rolada z kaczki faszerowana puszystym omletem i pistacjami
Rulon staropolski ze schabu aromatyzowany jałowcem
Rolada z boczku pieczona w czosnku i majeranku
Terrina drobiowa z konfiturą z czerwonej cebuli
Mus z białych ryb z sałatką wakame
Śledzie marynowane w buraczkach i winegrecie jabłkowym
Ryba po grecku
Sałatka z wędzonym kurczakiem , winogronem i sosem miodowo – pieprzowym
Sałatka a la grecka
Zestaw warzyw antipasti
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Souvlaki wieprzowe z dipem tzatziki
Barszcz czerwony z pasztecikiem
BUFET SŁODKI:
Sernik ze skórką pomarańczową
Ciasto jogurtowe z owocami
Ciasto czekoladowe
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
ZUPA:
Consomme borowikowe z kołdunami
DANIE GŁÓWNE PODANE NA PATERACH:
Polędwiczka wieprzowa zapiekana w bekonie z sosem z czerwonego wina
Filet z kurczaka na pieczonych warzywach w sosie maślanym
Filet z sandacza na pieczonej cukini z sosem z szyjek rakowych
DODATKI:
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Kopytka bazyliowe
Ryż szafranowy
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Galantyna z kurczaka faszerowana grzybami
Karczek pieczony w czosnku i majeranku
Wybór wędlin
Rillettes z łososia wędzonego z twarożkiem śmietankowym i kawiorem
Śledz po tatarsku
Wrapy z warzywami i soczewicą
Mini tarty lotaryńskie
Roladka z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i serem kozim
Sałatka z pieczonych buraków, dyni piżmowej, rukoli i halloumi
Zestaw warzyw marynowanych
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Pieczone udko z kurczaka z pieczarkami w śmietanie
Pikantna zupa gulaszowa
BUFET SŁODKI:
Szarlotka z kruszonką
Muffiny z kolorowymi kremami
Mini ptysie z czekoladą
Owoce sezonowe
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
ZUPA:
Wykwintna zupa z pieczonych pomidorów , wędzonej papryki , bakłażanów i chorizo
DANIE GŁOWNE PODANE NA PATERACH:
Policzki wołowe w ciemnym sosie korzennym
Schab nadziewany marynowaną polędwiczką wieprzową w sosie bearnaise
Filet z kurczaka kukurydzianego z sosem borowikowym
DODATKI:
Ziemniaki opiekane z ziołami
Gnocchi z dyni piżmowej
Pilaw z kaszy bulgur
Zestaw surówek
BUFET ZIMNY:
Medaliony z polędwiczki wieprzowej z ziołową rozetką
Wędzona pierś z kaczki na bukiecie sałat z balsamicznym sosem malinowym
Rostbef pieczony na różowo z musem koperkowo-chrzanowym
Różyczki z łososia z kremem kawiorowym
Ceviche z dorsza z salsą cytrynowo-makową
Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkami
Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i płatkami migdałów
Roladki z bakłażana z gruszką, serem pleśniowym w sosie winno-orzechowym
Sałatka z melona, fety, rukoli i pestek dyni
Sałatka z szynki parmeńskiej, mozzarelli i pomidorków koktajlowych
Zestaw warzyw marynowanych
Pieczywo, masło
DANIA SERWOWANE W NOCY:
Ragout z indyka z kurkami i zielonym groszkiem
Szynka wieprzowa marynowana w lubczyku i gorczycy
Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim
BUFET SŁODKI:
Mini ptysie w białej czekoladzie
Panna cotta waniliowa z jeżynami
Bezy z kremem lawendowym
Mini babeczki z kremem budyniowym i owocami
Owoce sezonowe
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ):
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
ZESTAW I
Domowy rosół z makaronem
Nuggetsy z kurczaka
Frytki
Surówka z marchwi
ZESTAW II
Zupa pomidorowa z makaronem
Złota rybka
Frytki
Pomidorki koktajlowe
ZESTAW I
Solanka moskiewska z kluskami koperkowymi
Eskalopki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Bukiet sałat z warzywami
Kawa, herbata, woda, soki
ZESTAW II
Żurek na wędzonce
Pieczony udziec z indyka na warzywach w sosie curry
Ziemniaki opiekane z ziołami
Bukiet sałat z warzywami
Kawa, herbata, woda, soki
Żeberka barbecue
Skrzydełka z kurczaka na słodko-ostro
Kiełbasa/kaszanka
Ziemniaki pieczone
Bufet sałatkowy
Keczup, musztarda
Pieczywo
Kawa, herbata, woda, soki
Cukierki, ciasteczka, żelki, chrupki i inne słodkości
Owoce krojone świeże i konserwowe
Gorąca czekolada mleczna
Szynka wieprzowa pieczona na sposób domowy
Wybór wędlin tradycyjnych
Wybór mięs pieczystych
Pasztety domowe
Smalec z cebulą i jabłkiem
Ogórki kiszone
Sałatka ziemniaczana
Pieczywo wiejskie
Wybór regionalnych ryb wędzonych
Szczupak faszerowany podany w całości
Śledź w trzech smakach
Rolmopsy ze śledzia z piklami
Pstrąg w galarecie
Zupa rybna z owocami morza
Cena ustalana indywidualnie